Näin varaat henkilökohtaisen matka-assistentin eli maailmanlaajuinen Hema-haippi!

Matkat — 12.1.2018

Kyllä olen aina vaatimattomasti ollut vakuuttunut, että olen jonkin sortin luova nero, ja että henkilökohtainen matka-assistentti on ainutlaatuinen idea – mutta en nyt aivan osannut olettaa, että homma lähtee leviämään kuin kulovalkea! Kysynnän ja tarjonnan lain huomasin kyllä Googlea tutkimalla. Kysyntää riittää. Tarjonta: jostain kumman syystä nolla – ainakin tällä lailla näkyvästi brändättynä! Nyt Hema on uutisartikkeleissa eri kielillä ympäri maailmaa: savoksi, viroksi, englanniksi, saksaksi, portugaliksi, venäjäksi jne. Niin netissä kuin perinteisessä printissä.

Näin henna hema hemulin pitäisi yhtäkkiä ehtiä kestitä koko maailmaa heidän minua kestitessään, win-win! Mutta faktahan on se, ettei yksi ihminen kaikkialle repeä – näinpä tulevaisuuden ekstra hemat pistäkääs homma jo korvan taakse. Melkein tästä rupesinkin jo kerran yhdellä dinnerillä matkusteleville kavereilleni puhumaan, mutta en silloin sitten vielä nuolaissut ettei vaan tipahtaisi. Kaikenlaista hienoa, uudenlaista bisnestä tässä muuttuneessa maailmassa voi kyllä tehdä, niin ei jämähdetä paikalleen.

Oikeasti on ollut hienoa huomata, kuinka hyvän vastaanoton henkilökohtainen matka-assistentti on saanut. Ihmiset oikeasti tarvitsevat apua, fyysisestä paikallaolosta ja avustamisesta aina mitä tulee matkailun aiheuttaman epävarmuuden lieventämiseen ja neuvontaan. Olen saanut jo useita yhteydenottoja molemmilta alueilta. Täytynee jatkossa kirjoittaa juttuja jelppaamaan myös hieman arempia matkustajia.

Positiivista on myös, että on tullut viesti ainoastaan yhdeltä pehmopervolta. Sekin tosiaan jotenkin varovasti muotoiltuna: ”Olisi mukava lähteä yhdessä etelän lämpöön…” Näyttää siis menneen perille aina tolvanillekin asti, kun alleviivaa että kyse ei ole seuralaispalvelusta. Ehkä myös tuo alla oleva seksuaalisen häirinnän postaus, jossa huudetaan vittua, on auttanut asiaa. Soriiiii se v-sana, mutta kaikenlainen kähmintä ja sallituksi oletettu kähmintä muuttaa minut Whattawowworldin pinkistä räjähtäneen punaiseksi vittupääksi. Sitä et halua kokea reissussa – joten pervot, pysykää jatkossakin loitolla.

Tässä Hemana on muuten taas ollut hieman vaativampaa olla naisen asemassa. Miespuolinen hema saisi valitettavana faktana varmasti aivan erilaisen, vähemmän huolestuneen vastaanoton. Tähän haluan kuitata; en ole heikko enkä vaarassa – en yksin matkustaessani enkä avustettavan kanssa matkustaessani. Ihmiset vähän rohkeutta, ennakkoluulottomuutta ja maalaisjärkeä tähän elämään – ja sitä kuuluisaa tasa-arvoisuutta.

Sillä yhteydenottoja henkilökohtaiselle matka-assistentille on tullut runsaasti, haluan ohjeistaa reissusta kiinnostuneille vielä tämän:

• Käytäthän yhteydenottoon ainoastaan Matka-assari-sivun lomaketta, niin asia tulee perille.
• Älä lähetä ympäripyöreitä lauseita. Mieti avustettava matka mahdollisemman tarkasti, kuten lomakkeen täytettävät kohdat neuvovat. Minne haluaisit matkalle, milloin ja minkä tyyppinen matka on kyseessä; millainen matkaohjelma on sinun mieleesi?
• Muista että palvelu maksaa. Pystytkö maksamaan meidän tiimin matkat, majoitukset ja ohjelman ja allekirjoittamaan virallisen sopimuksen? Valitettavasti raha pyörittää maailmaa. Jos minä saisin päättää, elettäs kyllä kukkakehdossa oravannahkakaupalla!

Selkee? Anna palaa avustettavain! Kaikille muille oikein rattoisan leppoisaa viikonloppua!

PS. Hema on muuten tavattavissa ensi viikon lopussa Matkamessuilla. Myös radiossa olen kertomassa palvelusta ensi viikolla eri kanavilla – kanavasurffailkaa tai helpommin, seuratkaa Whattawowworldia somessa niin saatte lisätietoja. Kiva!

henkilokohtainen-matka-assistentti-henna-rinnekangas-travelleisure

henkilokohtainen-matka-assistentti-henna-rinnekangas-msn

henkilokohtainen-matka-assistentti-henna-rinnekangas-kronen-zeitung

henkilokohtainen-matka-assistentti-henna-rinnekangas-360

henkilokohtainen-matka-assistentti-henna-rinnekangas-mirror
Tällä viikolla sai katsoa itseään hieman isommasta peilistä. Kaikista hurjinta on, että ei tunnu missään! Nöyrästi kohti uusia seikkailuja!
Kommentoi
close